Надокнада часова

Надокнада часова

,
Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да ће се у наредних 7 недеља вршити надокнада часове због продужетка зимског распуста. Распоред часова је непромењен. Прва смена почиње у 7:30. Међусмена (7. час односно претчас) почиње као и до сада у 13:00. Друга смена почиње у 13:50 (као до сада). Шести час друге смене се завршава у 19:15.
Read More
Распоред смена

Распоред смена

,
Драги Доситејевци, Распоред смена је следећи: 1., 3., 5., и 7. разред полазе по подне од 13:50, док 2., 4., 6., и 8. разред пре подне од 07:45. Пуно успеха у другом полугодишту!!!
Read More
Распуст још 7 дана

Распуст још 7 дана

,
Драги Доситејевци, одлуком Министарства Просвете Републике Србије зимски распуст се продужава за још 7 дана, тачније са радом почињемо 25. фебруара 2019. године. О распореду смена, и надокнади ових дана бићете благовремено обавештени. До тада уживајте у распусту и прочитајте неку лепу књижицу... тек да не заборавите да читате:) .
Read More
Литерарни конкурс

Литерарни конкурс

,
Ученици 4/4 Милена Менчанин и Андреја Чолић били су представници наше школе на литерарном конкурсу "Поезија се душом дише". (više…)
Read More
Посета вили Обреновића

Посета вили Обреновића

,
У оквиру ДЕЧИЈЕ НЕДЕЉЕ ученици четвртог разреда са својим учитељима, директорком школе и библиотекарком посетили су вилу династије Обреновић  (više…)
Read More