Архиве категорија: ,

Надокнада часова

Поштовани родитељи и ученици, Обавештавамо вас да ће се у наредних 7 недеља вршити надокнада часове због продужетка зимског распуста. Распоред часова је непромењен. Прва смена почиње у 7:30. Међусмена (7. час односно претчас) почиње као и до сада у … Наставите са читањем

Објављено под , | Коментари су искључени на Надокнада часова

Распоред смена у 2. полугодишту 2018/2019. године

Драги Доситејевци, Распоред смена је следећи: 1., 3., 5., и 7. разред полазе поподне од 13:50, док 2., 4., 6., и 8. разред пре подне од 07:45. Пуно успеха у другом полугодишту!!!

Објављено под , | Коментари су искључени на Распоред смена у 2. полугодишту 2018/2019. године

Распуст још 7 дана

Драги Доситејевци, одлуком Министарства Просвете Републике Србије зимски распуст се продужава за још 7 дана, тачније са радом почињемо 25. фебруара 2019. године. О распореду смена, и надокнади ових дана бићете благовремено обавештени. До тада уживајте у распусту и прочитајте … Наставите са читањем

Објављено под , | Коментари су искључени на Распуст још 7 дана

Литерарни конкурс

Ученици 4/4 Милена Менчанин и Андреја Чолић били су представници наше школе на литерарном конкурсу „Поезија се душом дише“.

Објављено под , | Коментари су искључени на Литерарни конкурс

Представа „Немушти језик“

Ученици ДРУГОД, ТРЕЋЕГ, ЧЕТВРТОГ И ПЕТОГ разреда наше школе посетили су Центар за кутуру и у непуном сату уживали у представи позоришта ПАТОС – „Немушти језик“.

Објављено под , | Коментари су искључени на Представа „Немушти језик“