Праћење наставе на даљину

Драги ученици и родитељи,

Обавештавамо вас да је настава на даљину у нашој школи успостављена помоћу Google учионице за свако одељење од трећег до осмог разреда.

Од одељењских старешина сте добили приступне кодове. Надамо се да ће вам се свидети овакав начин учења. Будите слободни да се обратите наставницима за помоћ и да заједнички разрешите евентуалне недоумице у вези наставних садржаја. Потрудите се колико је могуће да пратите наставне материјале које вам наставници постављају.

Препоручујемо да редовно пратите ТВ лекције на каналима РТС2 за разредну наставу и РТС3 за предметну наставу.

Одложено гледање емитованих лекција је могуће на сајту на каналу

До садржаја долазите пратећи следеће кораке:


Кораци до видео лекција на каналу РТС Планета

Напомињемо да је веома важно да се сви учесници (ученици, родитељи и наставници) у електронским начинима комуникације примерено понашају уважавајући једни друге. Сви непримерени коментари и садржаји било које врсте биће уклоњени. Молимо родитеље да обрате пажњу на садржаје које ученици постављају током процеса онлајн учења, јер ће непримерено понашање ученика утицати на  оцену из владања на крају школске године.

Такође, молимо ученике да уз помоћ родитеља и одељењских старешина у учионицама поставе своје пуно име и презиме на налогу који користе.

Срећно онлајн учење!

Управа школе и ваши наставници