Архиве категорија: Активности 2019

Међународно квиз такмичење о Немањићима

Поводом 800 година самосталности Српске православне цркве Фондација Мир Божији организовала је међународно интернет такмићење под називом „Немањићи“. Наша школа је једна од три смедеревске школе које су учествовале на овом јединственом такмичењу у знању о светој лози Немањића.

Објављено под Активности 2019 | Коментари су искључени на Међународно квиз такмичење о Немањићима

КАРАВАН ИГРЕ

Наша школа била је од 27. до 29. новембра домаћин пројекта Караван игре под покровитељством Националне фондације за уметничку игру, Београдског фестивала игре, Фондације Art Mentor из Луцерна  и Министарства државне управе и локалне самоуправе Републике Србије.

Објављено под Активности 2019 | Коментари су искључени на КАРАВАН ИГРЕ

Златни пехар у гостима

У циљу промоције одбојке и здравих животних навика  29. новембра 2019. године, наша школа била је домаћин промотерима Одбојкашког савеза Србије који су нам донели вееелииики златни пехар, који је освојила мушка одбојкашка репрезентација Србије на прошлогодишњем Европском првенству.

Објављено под Активности 2019 | Коментари су искључени на Златни пехар у гостима

Читалачка значка 2019

Завршна приредба поводом акције Народне библиотеке Смедерево, у којој наша школа традиционално учествује,  „Читалачка значка 2019“, одржала се 28. новембра у великој сали Ценра за културу Смедерево. Ученици наше школе били су вредни, па смо ове године заузели 3. место … Наставите са читањем

Објављено под Активности 2019 | Коментари су искључени на Читалачка значка 2019

„100 лопти за ученике основних и средњих школа“

Наша школа је учествовала у акцији INTERSPORTA и Града Смедерева „100 лопти за ученике основних и средњих школа“, 21. новембра, када су нам додељене лопте за кошарку и фудбал.

Објављено под Активности 2019 | Коментари су искључени на „100 лопти за ученике основних и средњих школа“